Які ігри роздаватимуть у PS Plus у березні
UKRGAME Які ігри роздаватимуть у PS Plus у березні

Які ігри роздаватимуть у PS Plus у березні

Які ігри роздаватимуть у PS Plus у березні

Традиційно в останні дні місяця Sony оголошує роздачу ігор у сервісі PS Plus на наступний місяць. Так, у березні всі передплатники всіх тарифів, включно з базовим PS Plus Essential, зможуть додати до своєї бібліотеки наступні тайтли:

 

  1. EA Sports F1 23 (PS4, PS5) — остання поки що частина ліцензійного автосимулятору гонок класу “Формула-1”, що вийшла минулого року.
  2. Sifu (PS4, PS5) — гра у жанрі beat-em up, що створювалась під впливом класичних гонконгівських бойовиків, зокрема про легендарного монаха Шаолінь Bak Mei. Унікальною особливістю гри є поступове старіння головного героя, що призводить до змін у його характеристиках.
  3. Hello Neighbor 2 (PS4, PS5) — друга частина незвичного стелс-горору, в якому гравцеві доводиться розкопувати страшні секрети сусідів.
  4. Destiny 2: Witch Queen (PS4, PS5) — передостаннє доповнення багатокористувацького шутера Destiny 2, що вийшло у 2022 р. і має набагато кращі оцінки, ніж останнє, Lightfall. Для запуску Witch Queen потрібна базова гра, яка доступна у PS Store безкоштовно.


29 февраля 2024