Новости

Безкоштовні ігри для передплатників PS Plus Premium i PS Plus Extra на лютий 2024 року розкрито: Чим порадує Sony

Наступного вівторка, 20 лютого, учасники PS Plus з рівнями доступу Extra, Premium i Deluxe отримають відразу дев'ять ігор PlayStation Plus Extra и Premium на лютий 2024 р.Need for Speed Unbound — PS5 The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition — PS5Tales of Arise — PS4, PS5Assassin’s Creed Valhalla — PS4, PS5 LEGO Worlds — PS4 LEGO Jurassic World — PS4 Roguebook — PS4, PS5 Rogue Lords — PS4 Tales of Zestiria — PS4 PlayStation Premium | Classics Resistance: Retribution — PS4, PS5 Jet Rider 2 — PS4, PS5 Tales of Symphonia — PS4, PS5 ..
15 февраля 2024

Поповнення каталогу Xbox Game Pass у лютому 2024

Мicrosoft анонсувала нову хвилю поповнення ігрового каталогу Xbox Game Pass: на початку лютого до нього буде додано наступні ігри.Вже доступно:Anuchard (Cloud, Console, PC)Action/RPG з графікою, стиль якої нагадує класичні jRPG часів перших частин Final Fantasy.НезабаромTrain Sim World 4 (Cloud, Console, PC) – 7 лютогоОстання на сьогодні частина симулятора поїзда, що вийшла восени минулого року.Madden NFL 24 (Console, PC) – 8 лютогоАктуальна частина симулятора американського футболу, названого на честь тренера та коментатора Джона Меддена.Resident Evil 3 (Cloud, Console, PC..
07 февраля 2024

Список безкоштовних ігор PS Plus у лютому 2024

У лютому будуть доступні: Foamstars, Rollerdrome та Steelrising будуть доступні для передплатників PlayStation Plus з вівторка, 6 лютого, до понеділка, 4 березня. Розглянемо кожну гру детальніше.Foamstars | PS4, PS5Foamstars - новий онлайн-шутер для вечірок 4v4. Використовуйте піну для побудови місцевості, створюючи слизькі поверхні для швидкісного серфінгу по арені, допомагайте захищатися від ворожих атак або створюйте вигідні точки для знищення супротивників. Вибирайте з вигадливого і барвистого складу спортсменів і змагайтеся в декількох ігрових режимах.Дата виходу: 6 лютого 2024Rollerdrome..
01 февраля 2024

Що Game Pass приготував для нас у січні 2024 року?

Ось список релізів Xbox Game Pass:Close to the Sun (хмарні, консольні та ПК) - 3 січняHell Let Loose (хмара, ПК та Xbox Series X|S) - 4 січняAssassin's Creed Valhalla (хмара, консолі та ПК) - 9 січняFigment (хмара, консолі та ПК) - 9 січняSuper Mega Baseball 4 (хмара, консолі та ПК) - 11 січняWe Happy Few (хмара, консолі та ПК) - 11 січняResident Evil 2 (хмара, консолі та ПК) - 16 січняThose Who Remain (хмара, консоль та ПК) - 16 січняGo Mecha Ball - 25 січня..
16 января 2024

Безкоштовні ігри PlayStation Plus січень 2024

Січневі новинки A Plague Tale: Requiem, Evil West та Nobody Saves the World будуть доступні для передплатників PlayStation Plus з вівторка, 2 січня, до понеділка, 5 лютого. Розглянемо кожну гру детальніше.A Plague Tale: Requiem | PS5У цьому сиквелі відзначеної нагородами пригодницької стрічки "Казка про чуму: Невинність" Амісія та Гуґо вирушають далеко на південь, до нових регіонів та жвавих міст після втечі зі своєї зруйнованої батьківщини. Там вони намагаються почати нове життя і контролювати прокляття Гуго. Але коли сили Г'юго прокидаються, смерть і руйнування повертаються у вигляді потоку ..
16 января 2024

Вітаємо з Новим Роком та Різдвом Христовим!

Від щирого серця вітаємо Вас з прийдешнім Різдвом Христовим та Новим Роком!Зичимо Вам здоров’я, творчої наснаги, вагомих досягнень, плідного розвитку, вдалих проектів та родинного затишку!Нехай наступний 2024 рік буде роком Перемоги України!Принесе мир, добро, достаток та успіх у справах і мудрість у житті!..
28 декабря 2023

Rockstar анонсувала перший трейлер GTA 6

Rockstar анонсувала перший трейлер GTA 6, який показали на початку грудня. Розповідаємо, що вже відомо про гру й коли варто її очікувати.Анонс довгоочікуваного екшену присвятять 25-річчю компанії-розробника Rockstar Games.В очікуванні грудня зібрали в одному матеріалі все, що відомо про майбутню GTA 6 й чому її вихід вважається однією з найочікуваніших подій в ігровому календарі.Фактично, анонс GTA 6 відбувся ще в лютому 2022 року, коли Rockstar Games підтвердила, що нова частина "знаходиться в активній розробці". Влітку 2022-го материнська компанія Rockstar, Take-Two Interactive, відзвітувала..
20 декабря 2023

Вже вийшла Sony Play Station 5 Slim у версії з дисковводом та без

Вже вийшла Sony PlayStation 5 Slim у версії з дисковводом та без.Ознайомитись з цінами та наявністю можете прямо на нашому сайті...
20 декабря 2023

EA сообщила, что Star Wars Squadrons станет доступна 18 марта по подписке EA Play

EA сообщила, что Star Wars Squadrons станет доступна 18 марта по подписке EA Play

07 марта 2021

Сегодня Electronic Arts выпустили обновление для Need for Speed: Hot Pursuit.

Сегодня Electronic Arts выпустили обновление для Need for Speed: Hot Pursuit. 


В обновление вошло: поддержка XBOX  Series X|S, 60 FPS, 4K и улучшенный редактор дизайнов для авто, который использовался в Need for Speed Heat.

25 февраля 2021