Безкоштовні ігри PlayStation Plus січень 2024
UKRGAME Безкоштовні ігри PlayStation Plus січень 2024

Безкоштовні ігри PlayStation Plus січень 2024

Безкоштовні ігри PlayStation Plus січень 2024
Січневі новинки A Plague Tale: Requiem, Evil West та Nobody Saves the World будуть доступні для передплатників PlayStation Plus з вівторка, 2 січня, до понеділка, 5 лютого. Розглянемо кожну гру детальніше.

A Plague Tale: Requiem | PS5
У цьому сиквелі відзначеної нагородами пригодницької стрічки "Казка про чуму: Невинність" Амісія та Гуґо вирушають далеко на південь, до нових регіонів та жвавих міст після втечі зі своєї зруйнованої батьківщини. Там вони намагаються почати нове життя і контролювати прокляття Гуго. Але коли сили Г'юго прокидаються, смерть і руйнування повертаються у вигляді потоку щурів, що пожирають людей. Змушені знову тікати, брати і сестри покладають свої надії на пророчий острів, який може містити ключ до порятунку Хьюго. Дізнайтеся, якою ціною доведеться рятувати тих, кого ви любите, у відчайдушній боротьбі за виживання, долаючи ворогів і випробування різноманітною зброєю, інструментами та неземними силами.

Дата виходу: 18 жовтня 2022
Оцінка на Metacritic: 82/100 від критиків та 8.3/10 від гравців

Evil West | PS4, PS5
Темна загроза поглинає американський кордон. Як один з останніх агентів надсекретного інституту полювання на вампірів, ви стоїте на останньому рубежі між людством і глибоко вкоріненим терором, який тепер виходить з тіні. Розв'яжіть пекло за допомогою вогнепальної зброї, блискавичної рукавиці та гаджетів. Вбивайте кровожерливих потвор у стилі самотнього мисливця або в кооперативі з другом. Досліджуйте та боріться в сюжетній кампанії, вдосконалюючи свою зброю та мисливські інструменти. Відкривайте нові можливості, щоб розвинути свою майстерність вбивці монстрів, створюючи власний стиль гри для перемоги над надприродними ордами.

Дата виходу: 22 листопада 2022
Оцінка на Metacritic: 73/100 від критиків та 7.6/10 від гравців

Nobody Saves the World | PS4, PS5
Коли древнє Лихо прокидається знову, хто може врятувати світ? Ніхто! Опануйте мистецтво трансформації, щоб стати Слимаком, Привидом, Драконом і багатьма іншими в цій новій версії рольової гри від творців Guacamelee. Виконуйте квести, щоб відкрити для себе 15+ різноманітних форм, кожна з яких пропонує власний набір завдань, які ви можете виконати творчо. Комбінуйте здібності несподіваними способами, щоб розблокувати та виконати ще більш складні завдання. Досліджуйте величезний потойбічний світ - самостійно або з другом по мережі - очищаючи підземелля, що змінюють форму, намагаючись зупинити Катастрофу та врятувати світ!

Дата виходу: 18 січня 2022
Оцінка на Metacritic: 79/100 від критиків та 7.1/10 від гравців
16 января 2024