Список безкоштовних ігор PS Plus у лютому 2024
UKRGAME Список безкоштовних ігор PS Plus у лютому 2024

Список безкоштовних ігор PS Plus у лютому 2024

Список безкоштовних ігор PS Plus у лютому 2024

У лютому будуть доступні: Foamstars, Rollerdrome та Steelrising будуть доступні для передплатників PlayStation Plus з вівторка, 6 лютого, до понеділка, 4 березня. Розглянемо кожну гру детальніше.


Foamstars | PS4, PS5

Foamstars - новий онлайн-шутер для вечірок 4v4. Використовуйте піну для побудови місцевості, створюючи слизькі поверхні для швидкісного серфінгу по арені, допомагайте захищатися від ворожих атак або створюйте вигідні точки для знищення супротивників. Вибирайте з вигадливого і барвистого складу спортсменів і змагайтеся в декількох ігрових режимах.


Дата виходу: 6 лютого 2024


Rollerdrome | PS4, PS5

Від визнаної критиками студії Roll7 виходить високооктановий шутер від третьої особи, не схожий на жоден інший. У жорстокому кривавому спорті, Rollerdrome, готуйтеся до віртуозного бою з плавними рухами у виразному ретро-майбутньому. Домінуйте зі стилем у цьому напруженому гібриді шутера та скейтера, де вбивства дарують здоров'я, а трюки з забиванням цвяхів забезпечують вам боєприпаси. Чи зможете ви стати наступним чемпіоном роллердрому?


Дата виходу: 16 серпня 2022

Оцінка на Metacritic: 79/100 від критиків та 7.3/10 від гравців



Steelrising | PS5

Дія цієї рольової гри розгортається в Парижі альтернативної історії, де Французька революція була придушена армією роботів. Боріться та досліджуйте вулиці, дахи, квартали та замки в ролі Aegis, таємничого шедевра автоматики. Беріть участь у безжальних і напружених боях проти технологічних чудес, які є настільки ж складними, наскільки й невблаганними.


Дата виходу: 8 вересня 2022

Оцінка на Metacritic: 72/100 від критиків та 7.7/10 від гравців


Пробна версія Marvel's Spider-Man 2 для передплатників PlayStation Plus Premium/Deluxe

Також у цей сезон святого Валентина, передплатникам PlayStation Plus Premium/Deluxe дадуть тимчасовий доступ до Marvel's Spider-Man 2.




01 лютого 2024